RÓLUNK

A Consulentia s.r.o. (Kft.) 2002-ben alakult. A több mint egy évtizedes működés során kialakult mai arculata, mely alapján vállalatunk konzultációs – tanácsadói, cégalapítási, menedzselési és az ezekhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokkal foglalkozik.

Fő célunk, a lehető legmagasabb szakmai szinten nyújtott szolgáltatás minden egyes ügyfelünk számára. Értékrendünk alapelvét képezi a megbízóink kéréseihez való korrekt és felelősségteljes hozzáállás, illetve a kommunikációs folyamat és üzleti kapcsolat során tanúsított teljes diszkréció.

Facebook
5március 2015

Vállalatok büntetőjogi felelőssége

2015 májusától kellene hatályba lépnie a „vállalatok tényleges büntetőjogi felelősségének” Szlovákiában. Ez többféle cselekményre is vonatkozik majd, főként a vagyonellenes, gazdasági vagy adóügyi bűncselekményekre. A [...]

5március 2015

Ready-made s.r.o. (Kft.)

Ha megfelelő cégtörténettel rendelkező, ÁFA- fizetőként nyilvántartott, készen álló Kft-t (ready-made s.r.o.) keres, akkor a megfelelő helyen jár. További információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot [...]

Jogi közlemények:
A weboldalunk nem jogi tanácsadás jelleggel működik. Annak ellenére, hogy maximális igyekezetet fejtettünk ki közölt információk pontosságát és alkalmasságát illetően, a fentebbi szövegekben található bármely kijelentés, megnyilvánulás közléséért nem vállalhatunk jogi felelősséget. Vállalatunk nem foglalkozik közvetlen jogi tanácsadással. Amennyiben a munkánkhoz szükséges, több olyan partnerrel és intézménnyel is együttműködünk, akik a megfelelő engedélyekkel rendelkeznek (közjegyzők, ügyvédek stb.).