Arrow
Arrow
PlayPause
Slider

Cégalapítás

Úgy döntött vállalkozásba fog és saját céget alapít? Nálunk a megfelelő helyen jár!
Bővebben

Ready–Made Vállatok

Miért alapítana új céget? Vásároljon egyet! A készen álló, azaz ready-­made vállalatok fő előnye, hogy szinte azonnal a rendelkezésre állnak.
Bővebben

Könyvvitel

Egy vállalat sikeres működésének elengedhetetlen tényezője a megfelelő könyvvitel bebiztosítása. E tényezőt több társaság hajlamos alábecsülni.
Bővebben

Bejegyzett Székhely

A vállalatvezetéssel kapcsolatos szükségletek teljes körű bebiztosítása mellett, kiegészítő szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk ügyfeleinknek.
Bővebben

Rólunk      

A Consulentia s.r.o. (Kft.) 2002-ben alakult. A több mint egy évtizedes működés során kialakult mai arculata, mely alapján vállalatunk konzultációs – tanácsadói, cégalapítási, menedzselési és az ezekhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokkal foglalkozik. Fő célunk, a lehető legmagasabb szakmai szinten nyújtott szolgáltatás minden egyes ügyfelünk számára. Értékrendünk alapelvét képezi a megbízóink kéréseihez való korrekt és felelősségteljes hozzáállás, illetve a kommunikációs folyamat és üzleti kapcsolat során tanúsított teljes diszkréció.

Jogi közlemények:
A weboldalunk nem jogi tanácsadás jelleggel működik. Annak ellenére, hogy maximális igyekezetet fejtettünk ki közölt információk pontosságát és alkalmasságát illetően, a fentebbi szövegekben található bármely kijelentés, megnyilvánulás közléséért nem vállalhatunk jogi felelősséget. Vállalatunk nem foglalkozik közvetlen jogi tanácsadással. Amennyiben a munkánkhoz szükséges, több olyan partnerrel és intézménnyel is együttműködünk, akik a megfelelő engedélyekkel rendelkeznek (közjegyzők, ügyvédek stb.).